CONTACTEER ONS

Contacteer ons

PRACHTIGE TOTAALPROJECTEN

AANDACHT VOOR DETAIL

HCAP Solutions in Berlaar verzorgt al uw totaalprojecten. Van winkelruimte en kantoor tot horecazaak: wij verzorgen elk detail van uw zaak tot in de puntjes.

Klant staat centraal

Wij proberen steeds zoveel mogelijk van uw persoonlijke inbreng te integreren bij het realiseren van uw totaalprojecten. HCAP Solutions luistert graag naar uw wensen, zowel voor als tijdens het uitvoeren van de werken. De zaakvoerder van HCAP Solutions staat zelf dagelijks op de werkvloer zodat rechtstreekse communicatie altijd mogelijk is. Advies, planning en uitvoering worden nauwlettend opgevolgd voor het beste eindresultaat.

JARENLANG VAKMANSCHAP

HCAP Solutions is al meer dan 20 jaar partner van particulieren, horeca en kleine KMO's. De combinatie van ervaring en een dynamische aanpak maken van HCAP Solutions de perfecte partner voor uw project.

Van alle markten thuis

Van elektriciteit en sanitair tot meubilair, alles wordt door HCAP Solutions in orde gebracht. Jarenlange expertise zorgt ervoor dat HCAP Solutions als geen ander een oplossing weet te vinden voor het realiseren van uw totaalproject en het plaatsen en afwerken van de producten verloopt met de grootste zorg. Alle materialen en machines zijn stuk voor stuk geselecteerd uit de beste merken. Deze merken staan net als HCAP Solutions voor kwaliteit en wij geven u dan ook graag een garantie van 5 jaar, ook op alle onderdelen.

OFFERTE TOTAALPROJECT

Bent u op zoek naar een oplossing voor totaalprojecten in BerlaarContacteer HCAP Solutions voor een vrijblijvende offerte.  Wij creĆ«ren een gezonde en comfortabele omgeving! Bel ons vandaag nog op 0475/866.611.