ENERGIEVRIENDELIJKE LUCHT/WATER WATERPOMPEN

TOPKWALITEIT WARMTEPOMPEN LUCHT/WATER

HCAP Solutions biedt topkwaliteit warmtepompen lucht/water aan voor zowel particulieren als voor horeca en kleine KMO's in Berlaar. Meer dan 20 jaar ervaring en een dynamische aanpak maken van HCAP Solutions de perfecte partner voor uw warmtepomp.

Optmaal rendement

U heeft keuze tussen verschillende systemen warmtepompverwarming waarbij HCAP Solutions steevast kiest voor producten die een optimaal resultaat garanderen. De plaatsing van de producten verloopt met de grootste zorg en HCAP Solutions staat bekend om zijn hoogwaardige afwerking.

Warmtepomp met garantie

De verschillende producten zijn stuk voor stuk geselecteerd uit de beste merken die staan voor kwaliteit, maar ook voor eigentijds design. HCAP Solutions geeft u hierbij een garantie van 5 jaar, ook op alle onderdelen.

GEZELLIGE WARMTE BINNEN HANDBEREIK

HCAP Solutions installeert warmtepompen lucht water die gebruikt worden als verwarmingsbron in woningen, kantoren en winkels. De hoogtechnologische ontwikkeling zorgt ervoor dat het systeem de natuurlijke warmte opneemt uit de buitenlucht voor de verwarming van de ruimtes en het sanitair warm water.

Of u kiest voor een standaard of een designmodel, u haalt steeds een nieuwe kracht in huis. Met een tablet voor bediening binnen handbereik maakt u snel en eenvoudig uw gewenste keuze. Alle systemen zijn eveneens voorzien van de nodige veiligheidsmaatregelen zoals een veiligheidsklep tot 2,5 bar en een keuring volgens de normen.

OFFERTE LUCHT/WATER WARMTEPOMP

Bent u op zoek naar een oplossing voor warmtepompen lucht/water in BerlaarContacteer HCAP Solutions voor een vrijblijvende offerte.  Wij creëren een gezonde en comfortabele omgeving! Bel ons vandaag nog op 0475/866.611.

Modellen

LUCHT/WATER WARMTEPOMP NEORÉ-X/MX

5,0 - 16 kW
Comfort & High Power versie
BrochureHandleiding

LUCHT/WATER WARMTEPOMP NEORÉ-TX/MTX

5,0 - 16 kW
Comfort & High Power versie
SWW tank van 200l
BrochureHandleiding

CONTACT OPNEMEN

Bent u op zoek naar een oplossing voor warmtepompen lucht meerdere ruimtes in BerlaarContacteer HCAP Solutions voor een vrijblijvende offerte.  Wij creëren een gezonde en comfortabele omgeving! Bel ons vandaag nog op 0475/866.611.