LUCHT/LUCHT WARMTEPOMPEN MEERDERE RUIMTES

HOOGWAARDIGE SYSTEMEN WARMTEPOMPEN

HCAP Solutions biedt hoogwaardige lucht/lucht warmtepompen meerdere ruimtes aan voor zowel particulieren als voor horeca en kleine KMO's in Berlaar. Meer dan 20 jaar ervaring en een dynamische aanpak maken van HCAP Solutions de perfecte partner voor uw warmtepomp. 

Duurzame warmtepomp met hoog rendement

U heeft keuze tussen verschillende duurzame systemen warmtepompverwarming waarbij HCAP Solutions steevast kiest om enkel te werken met producten die een optimaal resultaat garanderen. De plaatsing van de producten verloopt met de grootste zorg en HCAP Solutions staat bekend om zijn hoogwaardige afwerking.

Warmtepomp met garantie

De verschillende producten zijn stuk voor stuk geselecteerd uit de beste merken die staan voor kwaliteit, maar ook voor eigentijds design. HCAP Solutions geeft u hierbij een garantie van 5 jaar, ook op alle onderdelen.

MINIMALE INVESTERING, MAXIMAAL COMFORT

Alle systemen warmtepompen lucht meerdere ruimtes die HCAP Solutions aanbiedt zijn energiebesparend, eenvoudig te bedienen, eenvoudig te installeren en snel in onderhoud. U heeft de keuze tussen verschillende modellen opbouw (wand of plafond) of verschillende modellen inbouw (cassette of kanaal). 

HCAP Solutions kiest voor warmtepompen lucht systemen die ideaal ontworpen zijn volgens de meeste hoge technologische vereisten. Afhankelijk van het model zijn de systemen geschikt om gelijktijdig te koelen en verwarmen zodat iedereen in persoonlijk comfort voorzien kan worden, en kunnen er 8 tot 48 binnentoestellen aangesloten worden per buitenunit.

Dit systeem slaagt er dus probleemloos in om grotere woningen, kantoren en winkels op een zo efficiënt mogelijke manier te klimatiseren, waarbij in elke ruimte een andere temperatuur bekomen kan worden dankzij het variabele koelmiddel debiet. De aansturing gebeurt eveneens snel en eenvoudig door middel van infrarood, touch panel, Lon Works of domotica.

Modellen

AIRSTAGE J-IIS

12 - 16 kW
gebouwen tussen 100 en 170 m²
BrochureHandleiding

AIRSTAGE J-II

12 - 16 kW
gebouwen tussen 100 en 170 m²
BrochureHandleiding

AIRSTAGE V-II

22 - 135 kW
gebouwen tussen 200 en 1400 m²
BrochureHandleiding

AIRSTAGE V-III

22 - 135 kW
gebouwen tussen 200 en 1400 m²
BrochureHandleiding

AIRSTAGE VR-II (HEAT-RECOVERY)

22 - 135 kW
gebouwen tussen 200 en 1400 m²
BrochureHandleiding

OFFERTE LUCHT/LUCHT WARMTEPOMP

Bent u op zoek naar een oplossing voor warmtepompen lucht meerdere ruimtes in BerlaarContacteer HCAP Solutions voor een vrijblijvende offerte.  Wij creëren een gezonde en comfortabele omgeving! Bel ons vandaag nog op 0475/866.611.