CONTACTEER ONS

Contacteer ons

HOOGWAARDIGE KOEL- EN VRIESTECHNIEK

ALLE REALISATIES, BINNEN UW BUDGET

HCAP Solutions is gespecialiseerd in koel- en vriestechniek op maat, zowel voor particulieren als voor horeca en kleine KMO's in Berlaar.

Oplossing in koelen en vriezen op maat

Samen met u zoeken wij naar de perfecte oplossing voor een koelcel of vriescel, daar waar dat soms zelfs niet mogelijk lijkt. Dankzij jarenlange ervaring en expertise, weet HCAP Solutions als geen ander een koel- of vriesproject op maat te realiseren.

Kwaliteit binnen uw budget

Voor alle koel- en vriestechnieken heeft HCAP Solutions een totaaloplossing klaar, ongeacht de oppervlakte of aard van uw project. Uiteraard houden wij rekening met uw budget, waarbij u steeds kan rekenen op onze klantgerichte dienstverlening en het gebruik van de meest kwaliteitsvolle materialen voor uw project in koelen of vriezen.

ZORG VOOR KWALITEIT EN DIENSTVERLENING

Onze dynamische aanpak en klantgerichtheid maakt van HCAP Solutions de perfecte partner voor uw project. HCAP Solutions kiest enkel voor oplossingen met optimale resultaten, waarbij uw persoonlijke wensen altijd centraal staan. Maar ook de zaakvoerder van HCAP Solutions staat zelf dagelijks op de werkvloer zodat rechtstreekse communicatie altijd mogelijk is. Advies, planning en uitvoering worden nauwlettend opgevolgd voor het beste eindresultaat.

HCAP Solutions verzorgt naast oplossingen voor koel- en vriestechniek ook totaalprojecten van kantoren, winkelruimtes, horecazaken, etc... Van sanitair en elektriciteit tot meubilair, van A tot Z.

OFFERTE KOEL- EN VRIESTECHNIEK

Bent u op zoek naar een oplossing voor koel- en vriestechniek in BerlaarContacteer HCAP Solutions voor een vrijblijvende offerte.  Wij creĆ«ren een gezonde en comfortabele omgeving! Bel ons vandaag nog op 0475/866.611.