CONTACTEER ONS

Contacteer ons

KWALITEITSVOLLE GROOTKEUKENS

GROOT EN KLEIN

HCAP Solutions in Berlaar is gespecialiseerd in het plaatsen van grootkeukens voor horeca en andere etablissementen. Dankzij jarenlange ervaring en expertise weet HCAP Solutions als geen ander een oplossing te vinden voor het realiseren van uw grootkeuken. Affiniteit met het realiseren van totaalprojecten en het realiseren van projecten op maat zorgt ervoor dat wij nog beter kunnen afstemmen op uw wensen. Of u nu op zoek bent naar een kleine of grote grootkeuken, in functie van uw zaak zorgt HCAP Solutions ervoor dat u uw klanten van dienst kunt zijn met de best mogelijke apparatuur en infrastructuur.

KWALITEIT IN GROOTKEUKENS

Grootkeuken met de beste materialen, vakkundig geplaatst

HCAP Solutions kiest enkel voor oplossingen met optimale resultaten, waarbij uw persoonlijke wensen altijd centraal staan. Machines van de hoogste kwaliteit en met een uitgebreide waaier aan mogelijkheden worden door ons vakkundig geplaatst. Maar het blijft niet enkel bij deze plaatsing: HCAP Solutions staat bekend om zijn hoogwaardige afwerking van uw grootkeuken.

Kwaliteit en design mét garantie

De gebruikte materialen en machines zijn stuk voor stuk geselecteerd uit de beste merken die staan voor kwaliteit, maar ook voor eigentijds design. HCAP Solutions geeft u hierbij een garantie van 5 jaar, ook op alle onderdelen.

Advies in grootkeukens

De zaakvoerder van HCAP Solutions staat zelf dagelijks op de werkvloer zodat rechtstreekse communicatie altijd mogelijk is. Advies, planning en uitvoering worden nauwlettend opgevolgd voor het beste eindresultaat.

OFFERTE GROOTKEUKEN

Bent u op zoek naar een oplossing voor grootkeukens in BerlaarContacteer HCAP Solutions voor een vrijblijvende offerte.  Wij creëren een gezonde en comfortabele omgeving! Bel ons vandaag nog op 0475/866.611.